söndag 24 november 2013

Lite söndagssnacks - vårrullar

Idag kom vi hem sent efter att ha gjort klart Carolines
pins till Oriflame så det fanns inte så mycket tid till att
planera middag. Då gjorde vi vårrullar av vad som
fanns i kylskåpet. Man kan säga att vårrullar är lite
som dammsugare, man kan använda det som finns
över i kylskåpet. Det enda som jag tycker är ett måste
 är soja och sesamolja.
 
Vårrullar
 
Kyckling
Morot
Salladslök
Bambuskott
Böngroddar
Ingerfära
1 st ägg
Färdiga degplattor 
Soja & sesamolja
 
Olja till fritering
 
Sörsur sås till dip
 
Hacka alla ingredientser fint. Det är viktigt att det inte
är för stora bitar för att få fina rullar. Häll över ganska
rikligt med soja och sesamaolja och blanda ihop allting.
Lägg upp ungefär en matsked av fyllningen i bladet
och rulla ihop. Pensla främre kanten för att rullen ska
hålla ihop bättre. Fritera rullarna på medelhög värme
tills de är gyllenbruna. Låt dom rinna av på lite
hushållspapper och servera dom med sötsursås.
 
/Stor Eric
 
Och mumsfilibabba säger bortskämda Caroline!
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.